Επικοινωνία

Αλ.Παπαναστασίου 74, Συκιές
56625, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2311211903 & 6997145811
mail: info@newdjsteam.gr
web: www.newdjsteam.gr

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

FAQs: Τι είναι τα φώτα που προτείνετε για την εκδήλωσή μου;

Ένας τομέας που πολλές φορές δεν είναι και τόσο αυτονόητος!

Όταν ένας πελάτης μας συναντά σε ένα ραντεβού στο γραφείο ή μας καλεί στο τηλέφωνο για να μάθει κάτι σχετικό με τα πακέτα μουσικής - ηχητικής - οπτικοακουστικής κάλυψης που μπορούμε να παρέχουμε, συνήθως επιμένει να μην ενημερωθεί για τα φώτα που προτείνουμε να χρησιμοποιηθούν για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Ο πιο συνήθης λόγος είναι γιατί μπερδεύει τα φωτορυθμικά που προτείνουμε με τον σταθερό φωτισμό που (λογικά) υπάρχει ήδη στο χώρο της εκδήλωσης. Όταν θέλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα φώτα δεν εννοούμε κάποια ηλεκτροφωτιστική εγκατάσταση για συνθήκες καλύτερης ορατότητας τη νύχτα. Αυτό που προσπαθούμε να σας προτείνουμε είναι κάτι τέτοιο:
Οπτικοακουστική Κάλυψη Κοινωνικών Εκδηλώσεων - Led Lighting Thessaloniki
ή τέτοιο:
Διοργάνωση Κοινωνικών Εκδηλώσεων Θεσσαλονίκη - DMX LIGHTING
Θα ακολουθήσουν επόμενα άρθρα τα οποία θα περιέχουν ορισμένα παραδείγματα.

Όπως καταλαβαίνετε δεν αναφερόμαστε σε σταθερό φωτισμό που θα λειτουργήσει απλά για την φωτιστική κάλυψη του χώρου της εκδήλωσης (κάτι που καλύπτεται φυσικά και από τα παραπάνω πακέτα), αλλά για την οπτικοακουστική κάλυψη του party γενικότερα, ελεγχόμενη από κονσόλα και επαγγελματία φωτιστή.
Σε καμία περίπτωση ένα πακέτο φωτισμού σε μια κοινωνική εκδήλωση δεν είναι το Νο1 απαραίτητο πακέτο, αλλά σίγουρα είναι το καλύτερο συνοδευτικό για την απογείωση της διασκέδασης σε πολύ μεγαλύτερα επίπεδα!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα φωτισμού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.