Επικοινωνία

Αλ.Παπαναστασίου 74, Συκιές
56625, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2311211903 & 6997145811
mail: info@newdjsteam.gr
web: www.newdjsteam.gr

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ιστοσελίδα για τη new djs' team!

Πρώτος Χορός ζευγαριού - Γαμήλια Δεξίωση στη "Νεράιδα" Θεσσαλονίκη 09.2013
Η new djs' team σε μια προσπάθεια ανάπτυξης και εξέλιξης προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα του online marketing και παρουσιάζει ένα πλήρως ανανεωμένο και υπερσύγχρονο website το οποίο ευελπιστούμε να προξενήσει το ενδιαφέρον αρκετών, τόσο πιθανών πελατών όσο και ενδιαφερομένων για συνεργασία στο αντικείμενο των δραστηριοτήτων μας.

Είσοδος Ζευγαριού  "Alia Palace" Χαλκιδική 06.2013
Παρουσιάζεται αναλυτικά όλο το φάσμα των υπηρεσιών και συνεργασιών που έχουμε να προσφέρουμε και διευκολύνεται αρκετά η ολοκληρωμένη παρουσιάση των δράσεων μας. Διακριτές υποσελίδες, ανάπτυξη πληροφοριών και ξεκάθαρα μηνύματα προς τον τελικό αποδέκτη είναι κάποιοι από τους στόχους που θέλαμε να πετύχουμε και ολοκληρώνονται καθημερινά με τον περαιτέρω εμπλουτισμό του site με περισσότερα και πιο φρέσκα δεδομένα.

Dj Pete_Ross - "Αμαδρυάς" Θεσσαλονίκη 07.2013
Στόχος μας, μέσω αυτού του ολοκληρωμένου website είναι να διευκολύνουμε την επικοινωνία με τον τελικό πελάτη-συνεργάτη και να αναπτύξουμε περισσότερο τον κύκλο των δραστηριοτήτων μας. Απώτερος σκοπός, να μαθευτεί στο ευρύ κοινό το όνομα της επιχείρησης και να αναπτυχθούν έτσι οι γενικότερες δημόσιες σχέσεις του συνόλου που λέγεται new djs' team. Με τη στήριξη όλο και περισσότερων ευελπιστούμε να το πετύχουμε το συντομότερο δυνατό!

Σας ευχαριστούμε όλους για την μέχρι τώρα υποστήριξη και σας περιμένουμε να επισκευθείτε το νέο μας site (www.newdjsteam.gr) και να κάνετε όσες και όποιες παρατηρήσεις θέλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας. Κάθε πρόταση-σύσταση-παρατήρηση είναι απόλυτα καλοδεχούμενη!


Πέτρος Α. Μάλαμας
Dj/General Manager


ΥΓ: Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Ανέστη Σταμάτη και την εταιρία Cactus για την ολοκληρωμένη και αδιάλειπτη υποστήριξη. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου