Επικοινωνία

Αλ.Παπαναστασίου 74, Συκιές
56625, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2311211903 & 6997145811
mail: info@newdjsteam.gr
web: www.newdjsteam.gr

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

FAQs: Μπορώ να δώ ένα δείγμα της δουλειάς σας;

Μία πολύ συχνή ερώτηση που χρήζει διαλεύκανσης!


Είναι γεγονός πως για να εμπιστευτεί κανείς έναν επαγγελματία για να αναλάβει οποιαδήποτε υπηρεσία για μια σημαντική κοινωνική εκδήλωση όπως πχ. η γαμήλια δεξίωση είναι πολύ ιδιαίτερη απόφαση. Το σημαντικότερο κριτήριο, σύμφωνα με τις πιο συχνές περιπτώσεις, είναι να έχει ο επαγγελματίας αρκετά καλές συστάσεις και μάλιστα από όσο γίνεται περισσότερες πηγές (φίλοι και γνωστοί που είχαν προηγούμενα συνεργαστεί μαζί του, επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάζεται κτλ.).
Ωστόσο, ένα μεγάλο και σημαντικό κριτήριο είναι να έχει άμεσα δείγματα της δουλειάς του στη διάθεση του οποιουδήποτε εν δυνάμει πελάτη του για να παρουσιάσει τη δουλειά του. Αυτό σίγουρα θα έκανε πολύ πιο εύκολη την απόφαση των πιθανών πελατών, ώστε να τον επιλέξουν ή όχι. Εμείς στη new djs' team δεν υιοθετούμε αυτή τη στάση και μάλιστα στεκόμαστε αντιδιαμετρικά απέναντι σε οποιονδήποτε την υποστηρίζει, είτε είναι πιθανός πελάτης, είτε κάποιος συνάδελφος επαγγελματίας. Κι αυτό γιατί πιστεύουμε ότι κάθε εκδήλωση και κάθε μας παραγωγή είναι μοναδική. Κι όχι μόνο στο λέγειν, αλλά και στο πράττειν. Προσπαθούμε σε κάθε περίπτωση να προσφέρουμε όσο το δυνατόν ξεχωριστές εμπειρίες διασκέδασης σε κάθε μας πελάτη ξεχωριστά!
Αυτό δεν γίνεται μόνο λόγω της άκρας μας επιθυμίας να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό από τον ανταγωνισμό, αλλά κυρίως γιατί πιστεύουμε πάρα πολύ στο επαναληπτικό Marketing, που απλά σημαίνει ότι κάθε μας πελάτης γίνεται ο No1 promoter της δουλειάς μας, μεταφέροντας σε κάθε του σχετική συζήτηση, την εμπειρία που είχε από τη συνεργασία με τη new djs' team! Αυτό επίσης φυσικά λειτουργεί και σαν πρόκληση σε καθεμία ξεχωριστή εκδήλωση, ώστε να αποσπάσουμε τις καλύτερες δυνατές κριτικές και συστάσεις. Θέλουμε οι πελάτες μας στο τέλος κάθε εκδήλωσης να νιώθουν 100% ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, τον πολύ καλό συντελεστή απόδοσης/τιμής και μάλιστα να έχουν τη διάθεση να μοιραστούν όλη τους αυτή την εμπειρία, είτε πρόκειται για τη γαμήλια τους δεξίωση, είτε για τη βάπτιση, είτε για ένα παιδικό party!
Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να παρουσιάσουμε την κάθε μας δουλειά ξεχωριστά ως δείγμα για κάποιον επόμενο εν δυνάμει πελάτη. Η τελική οργάνωση κάθε μας εκδήλωσης είναι αποκλειστικά διαμορφωμένη στις απαιτήσεις και προυποθέσεις του κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται για την εκδήλωσή του. Θα ήταν ατυχές ένα γεγονός παραδειγματισμού μιάς προηγούμενής μας εκδήλωσης μέσα από κάποιο video, με στόχο την καλύτερη προβολή μας στον επόμενο πελάτη, δεδομένου ότι αυτό το "δείγμα" θα είναι κάτι τελείως ιδιωτικό και απόλυτα διαμορφωμένο στα "θέλω" ενός προηγούμενού μας ευχαριστημένου πελάτη. Πχ. Ένας Γάμος με κυρίως παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα (το οποίο σαφώς έχει προκύψει από ένα ή και περισσότερα ραντεβού με τον πελάτη), θα μπορούσε να είναι ένα πολύ κακό δείγμα δουλειάς για κάποιον εν δυνάμει πελάτη που θα επιθυμούσε ίσως πιο νεανικό μουσικό πρόγραμμα. Όπως επίσης, δεν είναι λογικό να προσπαθεί κάποιος πιθανός πελάτης να έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με κάποια προηγούμενη ίσως εκδήλωση που έτυχε να παρευρεθεί ως καλεσμένος, απλά ζητώντας τον ίδιο dj, τα ίδια ηχεία , τα ίδια φώτα κτλ. Δεν είναι αυτά που θα διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα, παρά μόνο οι απαιτήσεις του πελάτη, που κατόπιν ραντεβού με τον επαγγελματία, θα μπορέσει να έχει μια εξολοκλήρου αποκλειστική παροχή υπηρεσιών, διαμορφωμένη μόνο για αυτόν!
Σαν συμπέρασμα, στη new djs' team εάν ζητήσετε κάποια δείγμα προηγούμενων συνεργασιών και εκδηλώσεων, θα βρείτε κάποιο πολύ συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό και κάποια ηχητικά mix που μπορούμε να σας προτείνουμε ώστε να διαμορφώσουμε καλύτερα τη μουσική παραγωγή της δικής σας εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου