Επικοινωνία

Αλ.Παπαναστασίου 74, Συκιές
56625, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2311211903 & 6997145811
mail: info@newdjsteam.gr
web: www.newdjsteam.gr

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

H new djs' team στο ΤΟP 10 των επιχειρήσεων Γάμου-Βάπτισης!

Με πολύ χαρά σας ανακοινώνουμε πως η new djs' team επιλέχθηκε ανάμεσα στις 10 καλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα του Γάμου και της Βάπτισης μέσα από τον Πανελλήνιο Κατάλογο Επιχειρήσεων του Retargets.net!





Συγκεκριμένα η new djs' team εξετάστηκε όσον αφορά την ιστοσελίδα της, το blog της και γενικότερα τη διαδικτυακή της παρουσία στα Social Media. Επίσης λήφθηκαν υπόψη οι αξιολογήσεις που έχει  λάβει από χρήστες, αλλά και την ανταπόκριση της. 

Μετά από την αξιολόγηση η new djs' team κατάφερε να κατακτήσει τη 2η Θέση! Σύμφωνα με την ομάδα του Retargets, η μεθοδολογία για την επιλογή του TOP 10 ήταν μια ολοκληρωμένη ανάλυση για την παρουσία που έχουν στο διαδίκτυοΑναλυτικά τον κατάλογο με το TOP 10 των επιχειρήσεων Γάμου-Βάπτισης μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Εμείς από πλευράς μας, έχουμε να πούμε ότι αισθανόμαστε ευγνώμονες για αυτή τη διάκριση και την αντιμετωπίζουμε σαν μία ανταπόδοση των προσπαθειών μας για την καλύτερη οργάνωση και διαχείριση της επιχείρησης. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και υποσχόμαστε να σταθούμε ακόμη πιο δυνατοί πλέον για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις! 

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου