Επικοινωνία

Αλ.Παπαναστασίου 74, Συκιές
56625, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2311211903 & 6997145811
mail: info@newdjsteam.gr
web: www.newdjsteam.gr

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

FAQs: Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Video Projector που μου προσφέρετε;

Μία extra παροχή που πολλές φορές αποδεικνύεται αναγκαία...


Πολλά ζευγάρια κατά καιρούς όταν μας ζητούν να αναλάβουμε την διοργάνωση του γάμου τους, πολλές φορές "σκοντάφτουν" στο πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσο γίνεται πιο επαγγελματικά και αποτελεσματικά τον Video Projector που τους προσφέρουμε στις extra παροχές πέρα από Dj, Ορχήστρα, Ήχο, Φώτα, effects κτλ. Οι περισσότεροι έχουν σαν εικόνα ένα μεγάλο λευκό πανί σε τρίποδο, στο οποίο προβάλλεται συνήθως πριν την είσοδο του ζευγαριού στο χώρο της δεξιωσης, κάποιο υλικό που αποτυπώνει διάφορες στιγμές, εμπειρίες και αναμνήσεις του ζευγαριού από την προ γάμου ζωή τους. Υπάρχουν βέβαια πολλές ακόμα εφαρμογές με διαφόρων τύπων περιεχόμενο του video, όπως αστείες στιγμές κ.ά.
Εμείς στη new djs' team έχουμε να κάνουμε μία προσθήκη! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Projector σε διάφορες στιγμές της δεξίωσης όπως π.χ. σε μία μικρή παύση πριν τη ρήψη της ανθοδέσμης από τη νύφη στις ελεύθερες της παρέας, ώστε να προβάλει ένα συγκεκριμένο video. Επίσης, ποιος είπε ότι το υλικό πρέπει να είναι ένα και μοναδικό;! Εφόσον υπάρχει κάποιος υπεύθυνος για την χρήση και εγκατάσταση του Projector καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, μπορούν να προβληθούν διάφορα video με ποικίλο υλικό, ανάλογα με την περίσταση. Για παράδειγμα, σε μία δεξίωση γάμου, μπορεί στην αρχή πριν την είσοδο να προβληθεί κάποιο video με διάφορες στιγμές του ζευγαριού, όπως προαναφέρθηκε, και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της βραδιάς κάτι άλλο. Όπως επίσης μπορεί να κρατηθεί κάποιο υλικό το οποίο θα αναπαραχθεί αργότερα κάποια στιγμή όταν οι καλεσμένοι λιγοστέψουν στους "απολύτους απαραίτητους"!
Η χρήσεις του Video Projector είναι πάρα πολλές και μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε πάρα πολλούς τομείς. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και προσαρμόστε τον στα πακέτα που θα επιλέξετε. Να είστε σίγουτοι ότι δεν θα πάει χαμένος! 

Υπενθυμίζουμε ότι:
-Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αντίθεσης εικόνας, ο περιβάλλοντας χώρος πρέπει να έχει χαμηλό έως και μηδαμινό φωτισμό.
-Για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό μέγεθος εικόνας προβολής, πρέπει να υπάρχει αρκετά μεγάλο κενό ανάμεσα στον Projector και την επιφάνεια προβολής (συνήθως 3-5m) το οποίο πρέπει καθ'όλη τη διάρκεια της προβολής να παραμείνει κενό και ανεμπόδιστο.
-To υλικό μπορεί να αναπαραχθεί από διάφορες πηγές (Laptop, DVD, CD, USB stick κ.ά.) και μπορεί πολύ εύκολα να συνδεθεί και στην ηχητική εγκατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου