Επικοινωνία

Αλ.Παπαναστασίου 74, Συκιές
56625, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2311211903 & 6997145811
mail: info@newdjsteam.gr
web: www.newdjsteam.gr

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Η new djs' team χορηγός σε Αγώνα Τοξοβολίας

Η new djs' team συνείσφερε από πλευράς της στην ηχητική κάλυψη του αγώνα Τοξοβολίας Γεωγραφικού Διαμερίσματος Ηπείρου – Θεσσαλίας – Μακεδονίας – Θράκης & Νήσου Κερκύρας Α΄& Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας κλειστού χώρου 2Χ18μ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων ολυμπιακού & σύνθετου τόξου που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Γυμναστήριο "Κονταξοπούλειο" στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2014.

Αθλητές, προπονητές, επισκέπτες και συνδιοργανωτές βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να απολαύσουν τον αγώνα με άρτιο ηχητικό εξοπλισμό και άριστο τελικό αποτέλεσμα. "Ο ήχος ήταν άψογος, οι ανακοινώσεις ήταν πεντακάθαρες και γενικά ότι είχε να κάνει με τον ήχο ήταν τέλειο!" ανέφερε σε σχετική ερώτηση ο πρ.Πρωταθλητής Ελλάδας Τοξοβολίας Αλέξανδρος Καραγεωργίου. "Ευχαριστούμε πολύ τη new djs' team για την χορηγία αυτή και ελπίζουμε σε μια αποδοτική συνεργασία για μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον" ανέφερε ο Μιχάλης Παπαβασιλείου, πρ.μέλος της Εθνικής Ομάδας Τοξοβολίας και ενεργό μέλος τους ΣΚ.Ο.Α.Α.Π.Θ., του συλλόγου που διοργάνωσε τον αγώνα.

Το βάθρο των νικητών στολισμένο με τα διακριτικά της new djs' team.
Εμείς από τη θέση μας έχουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές και όλους τους παράγοντες του διοργανωτή Συλλόγου που μας προτίμησαν για να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να δώσουμε έτσι το στίγμα για το αντικείμενο μας, την οργάνωση και την τελική παράδοση κάθε υπηρεσίας που αναλαμβάνουμε. Ελπίζουμε σε μία άριστη συνεργασία με τον ΣΚ.Ο.Α.Α.Π.Θ. (Σκοπευτικός Όμιλος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και αναμένουμε με αγωνία την επόμενη διοργάνωση που απ'ότι μας ενημέρωσαν δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί.

Βίντεο με αποσπάσματα και την τελική έκβαση του αγώνα:


Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα του αγώνα πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου