Επικοινωνία

Αλ.Παπαναστασίου 74, Συκιές
56625, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2311211903 & 6997145811
mail: info@newdjsteam.gr
web: www.newdjsteam.gr

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Πατέρας ζήτησε για προίκα 1.000.000 like στο Facebook!

Τον καιρό που κάθε τι στη ζωή ορίζεται και επηρεάζεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γάμος δεν θα μπορούσε να μείνει απέξω.


Η Υεμένη παραμένει παραδοσιακή χώρα, όπου οι άνδρες πρέπει να δώσουν χρήματα στους γονείς της νύφης προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συγκατάθεσή τους για το γάμο. Όμως, ολοένα και περισσότεροι νεαροί άνδρες αδυνατούν να καταβάλουν προίκα, οπότε δεν μπορούν να παντρευτούν. Πολλές φορές οι γείτονες συμπληρώνουν το ποσό, ώστε να καταβληθεί η προίκα- την οποία ορίζει ο πατέρας της νύφης.

Όταν λοιπόν ο μελλοντικός γαμπρός του ζήτησε σύμφωνα με το iefimerida.gr από τον Σαλέμ Αγιάς το χέρι της κόρης του, ο συγκεκριμένος του έκανε την πιο περίεργη πρόταση. Αν κατάφερνε να του προσφέρει ένα εκατομμύριο like στο facebook, τότε θα γινόταν ο γάμος. Κάτι που βέβαια δεν είναι εύκολο σε μία χώρα όπου η χρήση του διαδικτύου είναι περιορισμένη.

Μόλις έγινε γνωστή η ιστορία, οι bloggers της χώρας ξεκίνησαν μία καμπάνια, ζητώντας από τον κόσμο να υποστηρίξει την ένωση των δύο νέων, όπως γράφει το BBC. Η σχετική σελίδα δημιουργήθηκε την Κυριακή στο facebook και πλησιάζει τα 30.000 like. Πάντως ο μελλοντικός πεθερός θα δείξει επιείκεια, καθώς όπως είπε αν διαπιστώσει ότι ο γαμπρός πραγματικά προσπάθησε θα δώσει τη συγκατάθεσή του για το γάμο ακόμη κι αν δεν επιτευχθεί ο στόχος της «διαδικτυακής προίκας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου