Επικοινωνία

Αλ.Παπαναστασίου 74, Συκιές
56625, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2311211903 & 6997145811
mail: info@newdjsteam.gr
web: www.newdjsteam.gr

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ new djs' team;


Γιατί να προτιμήσετε τη new djs' team...!


Εμπιστευτείτε μας για την πιο επιτυχημένη και οργανωμένη κοινωνική εκδήλωσή σας. 

Γάμος, βάπτιση, γενέθλια, εγκαίνια, party, karaoke, oriental, live, disco latin, rnb, video mix ακόμη και Talent Show τραγουδιού, αλλά και οποιαδήποτε άλλη δική σας ιδέα είναι υλοποιήσιμη απο τη new djs` team.

Χώροι της δραστηριότητας μας υπάρχουν παντού. Θα μας βρείτε σε διάφορα μέρη, από τις καλύτερες αίθουσες δεξιώσεων, μέχρι τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα. Cafe, Βar, Club, ακόμα και ο δικός σας ιδιωτικός χώρος είναι εν δυνάμει μέρη στα οποία μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για εσας!
Αντικείμενο μας είναι η διασκέδαση με οποιοδήποτε τρόπο πάντα με τις καλύτερες συνθήκες και υπηρεσίες, Εκτός των πεπατημένων ειδών για μία κοινωνική εκδήλωση, σας διαβεβαιώνουμε πως οποιαδήποτε απαίτησή σας είναι συζητήσιμη και σε καμία περίπτωση απορριπτέα πριν εξεταστεί και αξιολογηθεί.
Η κύρια δύναμη της εξέλιξής μας είστε εσείς με οτιδήποτε χρειάζεται για να πετύχετε ένα άριστο αποτέλεσμα στις πιό ξεχωριστές στιγμές σας, τις κοινωνικές εκδηλώσεις σας!

Σκοπός μας είναι να δώσουμε μία νέα εικόνα στον χώρο των εκδηλώσεων, περισσότερο εντυπωσιακή και συνάμα επαγγελματική. Η συνέπεια στη συνεργασία, η διακριτικότητα και σοβαρότητα στην εργασία, ο αξιόπιστος εξοπλισμός και οι πολύ ευνοϊκοί οικονομικοί όροι και προσφορές είναι τα κυριότερα από τα πλεονεκτήματά μας σαν ομάδα εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. 

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας ακούσουμε και να συζητήσουμε μαζί οποιαδήποτε πρότασή σας.



_____________________________


new djs' team
..::event management::..
events, parties & happenings

Αλ.Παπαναστασίου 74, Συκιές
56625, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2311211903 & 6997145811